Mikä on Rakenna Suomi?

Vi har koll pƄ byggmarknaden och byggprojekt i hela Sverige!

Olemme rakentavan Suomen kaupanteon lähde ā€“ iloinen, rohkea ja menestyvä yritys, joka tarjoaa räätälöityjä palveluja päivittäisiin markkinatutkimuksiin perustuvien rakennustietojen pohjalta.

Tarjoamme rakennusalan ammattilaisille paremman kuvan markkinoista, tehokkaammat työkalut markkinointiin, ainutlaatuisen pohjan liiketoimintatiedon hallinnalle sekä enemmän ja parempia kaupanteon mahdollisuuksia.

Perustamisvuodesta 1985 lähtien olemme kehittäneet yritystämme jatkuvasti kohti markkinajohtajan asemaa modernin ja avoimen johtajuuden kautta. Teemme kaiken itse ā€“ keräämme tietoja sekä kehitämme, markkinoimme ja myymme palvelujamme. Henkilökuntamme ja työilmapiirimme tekevät meistä ainutlaatuisia ja muita parempia.


Meillä on rakennusmarkkinoiden hankkeet, rakennuttajat, suunnitteiljat, yritykset, tarjouskilpailut ja hankinnat hanskassa. Autamme yritystäsi tavoittamaan juuri oikeiden rakennushankkeiden päättäjät oikeaan aikaan, jotta voit tarjota palvelujasi kohderyhmälle, joka vuosittain päättää tavaroiden ja palvelujen suunnittelemisesta ja ostamisesta kymmenien miljardien edestä.

Päivittäiset markkinatutkimuksemme ovat kaiken pohja. Seuraamme herkeämättä suunniteltuja ja meneillään olevia rakennushankkeita ja otamme selvää kuka rakentaa mitä, missä, milloin ja miten. Keräämme tietoja aina hankkeiden idea- ja suunnitteluvaiheesta projektointiin, tarjouskilpailuihin ja hankinnoissa valittuihin rakennusyrityksiin.